Psykologisk tryghed i praksis

Den nye bog af Christian Ørsted, forfatteren til Livsfarlig ledelse og Fatale forandringer.

En letlæst indføring i, hvordan ledere og medarbejdere skaber psykologisk tryghed i teamet og i hele organisationen baseret på erfaringer fra mere end 100 danske organisationer.

Psykologisk tryghed i praksis præsenterer processen med at skabe psykologisk tryghed trin for trin med afsæt i blandt andre Amy Edmondsons anbefalinger.

Christian Ørsted har arbejdet med psykologisk tryghed som hovedfokusområde siden 2014 og er fagredaktør på den danske udgave af Amy Edmondsons seneste bog, Den frygtløse organisation, som også er udkommet på Djøf forlag.

Han har målt på psykologisk tryghed i mere end 100 organisationer i Danmark. Alt fra ministerier, styrelser, kommuner til store og mellemstore private virksomheder, fagforeninger og NGOer.

Christian har undervist i psykologisk tryghed sammen med professor Amy C. Edmondson i København, Oslo og Herning og er fagredaktør og har skrevet forord til ‘Den frygtløse organisation’ på dansk, som er udgivet af Djøf forlag.

Christian er desuden certificeret underviser ‘Fearless Organization Scan’ – Edmondsons autoriserede metode til at måle på psykologisk tryghed og facilitere processen med at øge graden af psykologisk tryghed i teams og organisationer. Se mere på https://seminarer.dk/uddannelser/certificeret-practitioner-i-psykologisk-tryghed/

Få et gratis kapitel

Tilmeld dig Christian Ørsteds nyhedsbrev og vær blandt de første til at få et gratis kapitel fra Psykologisk tryghed i praksis. Bogen er ikke udkommet endnu, men du er først på ventelisten og får det inden bogen udkommer – og en smagsprøve fra Fatale forandringer med det samme.

Psykologisk tryghed I praksis Ny bog af Christian Ørsted