Ledelsesrådgivning, organisationsudvikling og psykologisk tryghed i en uforudsigelig verden

Christian Ørsted fungerer som rådgiver og sparringspartner for ledelsen i virksomheder og organisationer i ind- og udland når temaet er psykologisk tryghed, bæredygtig ledelse og arbejdsmiljø og bruges ofte til at bistå i forbindelse med usikkerhed, kriser og udvikling af organisationen.

Cand. merc., ledelsesrådgiver og forfatter til bestsellerne »Livsfarlig ledelse« og »Fatale forandringer«. Ekstern lektor på Reykjavik University (fag: Sustainable Leadership & Psychological Safety). Fast klummeskribent på Berlingske Business.

Christian holder foredrag og workshops om ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling og har rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder, bl.a. Novo Nordisk, A.P. Møller – Mærsk, LEGO, Microsoft, Coca-Cola, Røde Kors og ministerier, styrelser og kommuner.

Psykologisk tryghed – psychological safety

Siden 2014 har psykologisk tryghed været et hovedfokusområde i Christians arbejde og udmøntet sig i flere bogprojekter, arbejde i mere end 100 danske organisationer og målinger i en lang række leder- og arbejdsgrupper såvel som uddannelse af tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter.

Fagredaktør og forfatter til forordet på den danske udgave af Amy Edmondsons seneste bog »Den frygtløse organisation«.

I april 2022 var Edmondson i Danmark og Norge og sammen lavede masterclass med Christian som medunderviser i tre dage. Desuden hovedunderviser på Edmondsons officielle practicioner-certificering i Danmark og selv certificeret i Fearless Organization Scan og debriefing af ledergrupper.