Vi taler hele tiden om ledelse og ledere – vi bør tale mere om gode medarbejdere

, , , ,

Klumme i Berlingske Business, 8. januar 2022. Af Christian Ørsted. Følg debatten på LinkedIn: 1.500 likes og mere end 100.000 visninger.

Hvis det gode lederskab handler om at få det bedste frem i andre, hvad handler det gode medarbejder- og kollegaskab så om? Wiseman kalder de bedste medarbejdere for »Impact Players«. De er ikke nødvendigvis stjerner. To års forskning og interview over hele verden med flere end 170 ledere og nogle af deres vigtigste medarbejdere giver os overraskende konklusioner i forhold, hvordan vi håndterer en række af de største udfordringer, vi møder i vores arbejdsliv lige nu.

Fire af dem er: 1. Komplekse problemer, 2. Skiftende og uklare roller, 3. Uforudsete udfordringer og forandringer og 4. Krav der øges, uden at ressourcerne kan nå at følge med.

Læs hele klummen i Berlingske 8. januar 2022.