Vi har måske overset det vigtigste om AI i arbejdslivet: Vores menneskelighed. Klumme i Berlingske Business

, , , , , ,

Kan kunstig intelligens gøre vores arbejdsliv bedre og mere meningsfyldt eller er den en trussel? Efter at have arbejdet med kunstig intelligens i mange år, er jeg ved at køre træt i store løfter og meget lille effekt. Der mangler en afgørende ting og i dagens klumme deler jeg den nyeste forskning fra Kian Gohar og Jeremy Utley fra Stanford der viser hvordan AI kan gøre os middelmådige og viser konkret vej til hvordan vi kan beskytte vores egen og andres menneskelighed. Vi skal nemlig bruge teknologien anderledes, end vores instinkter drager os til. I artiklen er der links til at læse mere om forskning, metoder og værktøjer. De deles også i første kommentar.

Læs hele klummen online i Berlingske:
https://www.berlingske.dk/business/vi-har-maaske-overset-det-vigtigste-om-kunstig-intelligens-i-arbejdslivet

Lyt mere:

Læs mere: