Materialer til bookere og arrangører
Her kan du hente tekstforslag og billedmateriale til brug i agendaer, arrangementsbeskrivelser og markedsføring. Du er velkommen til at bearbejde og forkorte, bare det sendes til OK hos Christian inden det offentliggøres. Skriv til [email protected] eller ring på 70 27 47 40 hvis der er noget eller vil drøfte. Ring hellere en gang for meget end for lidt :-)
Billedmateriale
- Bogforside ‘Fatale forandringer’ download til web eller høj opløsning til professionelle trykfiler.
- Bogforside ‘Livsfarlig ledelse’ download til web eller høj opløsning til professionelle trykfiler.
- Bogforside ‘Den frygtløse organisation’ download til web.
- Portrætter af Christian Ørsted download til web eller i høj opløsning til professionelle trykfiler.
Kan bruges frit til markedsføring af bookede foredrag efter forudgående skriftlig aftale med Christian Ørsted. Portrætter krediteres fotograf Anne Kring.
Forslag til biografi
1: Den helt korte biografi
Christian Ørsted er cand. merc., ledelsesrådgiver og forfatter til bestsellerne »Livsfarlig ledelse« og »Fatale forandringer«.
2: Lidt længere (klip gerne de dele ud der er mindre relevante for jer)
Christian Ørsted er cand. merc., ledelsesrådgiver og forfatter til bestsellerne »Livsfarlig ledelse« og »Fatale forandringer«. Ekstern lektor. Fast klummeskribent på Berlingske Business. Fagredaktør på den danske udgave af Amy Edmondsons seneste bog »Den frygtløse organisation«.
Christian holder foredrag og workshops om ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling og har rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder, bl.a. Novo Nordisk, A.P. Møller – Mærsk, LEGO, Microsoft, Coca-Cola, Røde Kors og ministerier, styrelser og kommuner.
Se mere på christianorsted.dk og få et gratis kapitel fra Christians seneste bog.
Forslag til beskrivelsestekst ved foredrag om ‘Fatale forandringer’
Må gerne ændres – men send til godkendelse inden offentliggørelse. Rammer den ikke helt? Se en alternativ udgave af teksten her.
Fatale forandringer
Foredrag med Christian Ørsted (cand. merc.), ledelsesrådgiver og forfatter til bestsellerne »Livsfarlig ledelse« og »Fatale forandringer«
Vi løber hurtigere og hurtigere – men løber vi i den rigtige retning?
Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet i dag er et andet: Forandringer har aldrig været mere uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som nu. Hvad nu hvis det, vi har lært om forandringer og forandringsledelse de seneste årtier, er årsagen til, at forandringer ofte møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater?
Vi er nødt til at blive bedre til at håndtere forandringer. Meget af det, vi gør i dag, peger i den gale retning: Det gør forandringer til noget, der er svært. Til noget, der alligevel ikke nytter noget eller bare er noget, der skal overstås, som en undtagelse. Forandringer er ikke en undtagelse mere. Det er hverdag.
I dette højaktuelle foredrag tager ledelsesekspert Christian Ørsted udgangspunkt i sin seneste bestsellerbog, ‘Fatale forandringer – forstå forandringsledelse i en uforudsigelig verden’. Bogen giver et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse og er nødvendig læsning for alle, der oplever uforudsigelighed og forandringer i deres arbejdsliv, og som ønsker nye perspektiver til at løse nutiden og fremtidens store udfordringer.
Foredraget giver bl.a. svar på følgende spørgsmål:
- Hvorfor er forandringer så svære?
- Hvordan gør man modstand til en ressource for at lykkes med forandringer
- Hvordan leder man i en stadigt mere uforudsigelig verden?
Se mere om Fatale forandringer og download et gratis kapitel på christianorsted.dk
Tilføj evt. biografi til sidst.
Forslag til beskrivelsestekst ved foredrag om ‘Livsfarlig ledelse’
Må gerne ændres – men send til godkendelse inden offentliggørelse!
Livsfarlig ledelse: Den uhyggelige slagside ved moderne ledelse
Foredrag med Christian Ørsted (cand. merc.), ledelsesrådgiver og forfatter til bestsellerne »Livsfarlig ledelse« og »Fatale forandringer«.
Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside. Moderne ledelse af farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. Den gør vores egen indre tilstand til forklaringen på stress, fiasko og pres. I stedet for at stille spørgsmålstegn ved ledelsens måde at lede på, eller de ressourcer, vi har til at løse en given opgave, bebrejder vi os selv. Sådan siger Christian Ørsted, forfatter til nr. 1 på Børsens bestsellerliste og årets bedste danske ledelsesbog med 6 ud af 6 stjerner i Berlingske »Livsfarlig ledelse«. Oplev ham gøre op med performancekulturen og de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der undergraver vores produktivitet og helbred.
Se mere om »Livsfarlig ledelse« og download et gratis kapitel på www.livsfarligledelse.dk
ALTERNATIV TEKST til Livsfarlig ledelse
Livsfarlig ledelse: Den uhyggelige slagside ved moderne ledelse
Foredrag med Christian Ørsted (cand. merc.), ledelsesrådgiver og forfatter til »Fatale forandringer« og »Livsfarlig ledelse« – nr. 1 på Dagbladet Børsens bestsellerliste og modtager af 6 ud af 6 stjerner i Berlingske Business der kaldte den “en kandidat til en af årets bedste ledelsesbøger”.
Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside. Moderne ledelse af farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel, uden at vi bliver rustet til at at løse vores opgaver ordentligt. Oplev Christian gøre op med performancekulturen og de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der undergraver vores produktivitet og helbred.
Se mere om »Livsfarlig ledelse« og download et gratis kapitel på www.livsfarligledelse.dk
Forslag til beskrivelsestekst ved foredrag om ‘Psykologisk tryghed’
Må gerne ændres – men send til godkendelse inden offentliggørelse!
Psykologisk tryghed og ledelse i en uforudsigelig verden
Foredrag med Christian Ørsted (cand. merc.), ledelsesrådgiver og forfatter til bestsellerne »Livsfarlig ledelse«, »Fatale forandringer« og fagredaktør på den danske udgave af Amy Edmondsons »Den frygtløse organisation«.
Vi løber hurtigere og hurtigere – men løber vi i den rigtige retning? Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet er ikke bare at lave mere for mindre, men at forandringer er uforudsigelige. Når de krav vi møder er skiftende, modstridende og komplekse sætter det både opgaveløsning og fællesskab på en prøve som kræver psykologisk tryghed i arbejdsfællesskabet.
Psykologisk tryghed er troen på at vi kan tale om det der er svært med hinanden: Om fejl, tvivl, spørgsmål, uenigheder og idéer uden at frygte at vi træder andre over tæerne eller taber ansigt og er især kendt fra Harvard Professors Amy Edmondsons forskning.
Når vi ser på psykologisk tryghed, ser vi fire områder:
- Holdning til at tale om fejl og risiko
- Villighed til at hjælpe hinanden
- Inklusion og diversitet (i hvor høj grad føler alle at man kan være sig selv)
- Åbne samtaler – også om de svære ting
Lær om:
- Hvordan går man modstand mod forandringer til en ressource for at lykkes med forandringer?
- Hvad kan man som leder gøre i en stadig mindre forudsigelig verden?
- Hvad er psykologisk tryghed og hvordan adskiller det sig og styrker tillid, trivsel og sikkerhed?
- Hvor psykologisk tryghed styrker den daglige opgaveløsning, resultater og udvikling – og bidrager til øget trivsel og samarbejde på tværs af fagligheder både internt og eksternt
- Hvordan kan man tage temperaturen på psykologisk tryghed i en arbejdsgruppe og hvordan taler man om det der kommer frem?
Psykologisk tryghed er et fælles ansvar. Både ledere og medarbejdere er med til at skabe en kultur præget af psykologisk tryghed, hvor vi respekterer og samarbejder – også med mennesker der tænker anderledes end os selv.
Se Amy Edmondson fortælle om ledelsesopgaven med at skabe psykologisk tryghed i denne samtale med Christian Ørsted her: https://youtu.be/EprpjYXYLBU
Eksempler på temaer
- Ledelse i en uforudsigelig verden
- Forandringer og psykologisk tryghed
- Hvad er psykologisk tryghed?
- Hvordan styrker man psykologisk tryghed? Et fælles ansvar for ledere og medarbejdere.
- Hvordan måler man på psykologisk tryghed?
Mere info
Inden arrangementet afvikles har Christian en række spørgsmål om publikum, ønsker til udbytte – og det praktiske på dagen (han medbringer egen bærbare PC, skal have adgang til projektor etc.).
MERE OM PRAKTISKE DETALJER, TEKNIK OG LYD SAMT BETINGELSER VED BOOKING.
Christians bookingkalender og referencer på christianorsted.dk/foredrag.
Christian bruges som hovedtaler eller indlægsholder til konferencer, inspirator og provokatør til debatarrangementer, temadage og rådgiver til ledelses- og bestyrelsesarrangementer og spænder vidt fra relevante indspark til akademisk velfunderet formidling som gæsteforelæser på CBS og Københavns Universitet på MBA- og ph.d.-studierne.
Christians foredrag giver inspiration og ny energi. Han har blandt andet holdt foredrag og undervist for:
Danske og internationale virksomheder:
A.P. Møller – Mærsk A/S • Novo Nordisk A/S • SEB Bank • Telenor • Danske Bank • Lundbeck • Nordea • DanBolig • home • PwC Consulting • ALK Abelló • Haldor Topsøe og en lang række mindre og mellemstore virksomheder
Offentlig sektor:
FN (United Nations) • Miljøministeriet • Svendborg Kommune • Slagelse Kommune • Ballerup Kommunde • Greve Gymnasium • Arbejdstilsynet • Center for Kompetence og Beskæftigelse, Københavns Kommune • Den Sociale Virksomhed
Faglige organisationer:
DJØF • Lederne – Ledelsens dag • BUPL • Krifa – bl.a. hovedbestyrelse og landsråd • Finansforbundet • Gymnasieskolernes lærerforening • Rektorforeningen
Universiteter og højere læreanstalter:
Københavns Universitet • CBS – Copenhagen Business School • KEA – Københavns Erhvervsakademi • Cphbusiness – Copenhagen Business Academy • RUC – Roskilde Universitet
Erhvervsnetværk:
VL-grupperne • Netværk Danmark • Rotary • JCI • FON K • Protocol • Berlingske Business • Creative Circle