Morgenmøde med Statsminister Lars Løkke Rasmussen

En fantastisk begyndelse på ugen: Løbetur fra Marienborg og rundt om Lyngby sø, samt morgenmad med Statsminister Lars Løkke Rasmussen og et hold af interessante mennesker. Vi talte om bæredygtighed, ledelse og sundhed og jeg tror at vi alle gik inspirerede fra morgenen, selvom jeg godt nok var bange for om jeg kunne følge med. Statsministeren løber hurtigt, men var venlig at holde pause undervejs, så alle kunne følge med. En morgen med stort nærvær, generøsitet og nysgerrighed fra alle deltagere. Tak til Richard Engelholm for at arrangere og interessante perspektiver og samtaler (desværre ikke med på gruppebilledet) og alle deltagere (nederste foto, fra venstre side): Investor, direktør og pioneer indenfor bæredygtighed Mette Fløe Nielsen, COO Comet Mikkel S. Wismann. Racerkører Line Sønderskov Abildgaard, Investor og bestyrelsesformand bl.a. SMILfonden Simon Hesse Hoffmann, Statsminister Lars Løkke Rasmussen, Direktør, social entreprenør og stifter af GirlTalk Anna Bjerre, Christian Ørsted og Nola Gaardmand fra DRs Sundhedsmagasinet, som fulgte holdet og optog løbeturen til programmet.