Ørsted, 2 HR-direktører og debat om livsfarlig ledelse med Berlingske Business

Tilmelding herBerlingske Business inviterer til konference om fremtidens HR.

Mød Christian Ørsted i debat om Livsfarlig ledelse, sammen med HR-direktørerne fra Compass Group og Aller og lær af deres erfaringer med omstilling til fremtidens HR.

Hele arrangementet koster kun kr. 980 excl. moms og inkluderer et eksemplar af bogen Livsfarlig ledelse.

Tilmelding og information her.

Program

Business-konference tirsdag den 26. november kl. 8.30-12.30

Har din virksomhed nået en størrelse, hvor du overvejer at oprette en HR-afdeling? Eller er du i den modsatte situation, hvor ændrede markedsvilkår tvinger dig til at skære ned? Og hvilke værktøjer og teorier, skal du læne dig op ad?

HR og ledelse er under transformation, og på denne konference målrettet ledere og HR-ansvarlige i mindre og mellemstore virksomheder, giver vi dig indsigt i, hvordan tre forskellige virksomheder – Saxo Bank, Compass Group og Aller – arbejder effektivt med ledelse og HR.

På konferencen møder du også ledelsesrådgiver Christian Ørsted, forfatter til “Livsfarlig ledelse” og kendt som ledelsesekspert fra bl.a. DR2 Deadline og Dagbladet Børsen. Hør Christian Ørsted hudflette de gængse teorier om anerkendelse, personlig udvikling og teamwork. Deltag selv i diskussionen.

Som deltager på konferencen får du Christian Ørsteds bog “Livsfarlig ledelse” med i prisen.

Konferencen udbydes i samarbejde mellem Berlingske Business og PBJ.

Agenda

8.30-9.00: Registrering og morgenkaffe.

9.00-9.15: Velkomst ved Jan Lisby, seniorkonsulent HR i PBJ. Dagens ordstyrer.

9.15-9.50: Hvordan skaber HR værdi med fokus på omkostninger? Oplæg ved Anne Lene Bjerregaard, HR-direktør i Compass Group Danmark. Compass Group PLC er verdens største servicevirksomhed, som leverer catering, rengøring og facility management. Compass Group PLC er børsnoteret og opererer i 50 lande og har ca. 500.000 ansatte.

9.50-10.25: HR i et presset marked: Oplæg ved Susanne Kynne Frandsen, HR-direktør i Aller. Hør hvordan du tilpasser din ledelse, når organisationen er underlagt konstante strategiændringer som følge af ændrede markedsvilkår.

10.25-10.50: Pause

10.50-11.25: Tre myter om HR. Oplæg ved Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til bestselleren “Livsfarlig ledelse” – en bog, der tager læserne med ind bag de lukkede døre i dansk erhvervsliv. Hør om Christian Ørsteds opgør med nogle af de ledelsesprincipper, der har bredt sig som en virus i vores samfund: Anerkendelse, talentudvikling og teamwork.

11.25-12.00: Paneldebat med Christian Ørsted, Anne Lene Bjerregaard og Susanne Kynne Frandsen. Debatten er faciliteret af Jan Lisby.

12.00 -12.30: Afrunding og sandwich.

HR-konferencen er et partnerskab mellem Berlingske Business og konsulenthuset PBJ A/S, der har ekspertise i HR- og lønløsninger samt optimering af HR-processer. PBJ har eksisteret siden 1986 og dækker processerne med en bred vifte af professionelle konsulentydelser og egne it-løsninger.

Dagens ordstyrer er senior konsulent hos PBJ, Jan Lisby. Han har en finansiel baggrund og har siden 2006 arbejdet målrettet med udvikling af medarbejderkompetencer i små og mellemstore virksomheder. De seneste fire år som aktiv sparringspartner for ledere og mellemledere i rollen som HR-chef i vestjyskBANK.