Berlingske Business: “Danske ledere er blevet for bløde” (interview)

Livsfarlig ledelse i Berlingske Business med to interviews. Det første handler om danske lederes adfærd og hvad man kan gøre ved det. Læs også nr. 2 “Dårlig ledelse dræber virksomheder”.

[testimonial author=”Christian Ørsted i Berlingske Business 26. juni 2013″]Vi har en offerkultur, hvor vi skåner folk for den konstruktive dialog, der kan bringe folk videre. Der er en berøringsangst for at tale om, hvad der kan blive bedre, fordi mange ledere ganske enkelt mangler værktøjskassen til at vise positiv interesse og drøfte performanceforbedringer på en respektfuld og berigende måde[/testimonial]

Artiklen slutter af med fem gode råd til ledere.

Læs hele artiklen om danske ledere på Berlingske Business.

 

Berlingske Business