Berlingske Business: “Dårlig ledelse dræber virksomheder” (interview)

Livsfarlig ledelse i Berlingske Business med to interviews. Læs nr. 1: “Danske ledere er blevet for bløde” her

Nr. 2 handler om dårlig ledelse.

[testimonial author=”Berlingske Business 26. juni 2013″]

»Livsfarlig ledelse er først og fremmest livsfarlig for virksomheden og sekundært de ansatte. Vi taler meget om stress og den enkelte, men allerede inden vi ser effekten af stress, ser vi konsekvenserne i organisationen: Kynisme, manglende ansvar, tidsplaner der rykker, fejl og mindre innovation og kreativitet,« siger Christian Ørsted og tilføjer: »Selv om folk gør sig umage, så er der følelsen af at ledelsen spænder ben for dem – og det er altså ikke sådan, man tiltrækker og beholder dygtige ansatte.«[/testimonial]

Læs hele artiklen om hvad dårlig ledelse gør ved virksomheder her.

 

Berlingske Business