“Stress er et sundhedstegn”. Interview i ALT for Damerne

I dag bringer ALT for Damerne et interview med om Livsfarlig ledelse og sammenhængen med stress.

Jeg er utroligt glad for interviewet og at ALT for Damerne vil være med til at se på nogle de myter der får os til at gå ned – og tro at det er os selv den er gal med. Det er det sjældent. Det der er noget galt med er vores måde at arbejde på – og især alle de velmenende ledere, som ikke har forstår ledelse og psykologi.

ALT for Damerne skriver:

Der er skrevet tusindvis af bøger, som skal hjælpe stressramte tilbage på arbejdspladsen, med gode råd om at lære at sige nej og disponere sin tid bedre. Men i virkeligheden er det bare med til at forstærke problemet. Det mener ledelsesrådgiver Christian Ørsted, som i sin nye bog “Livsfarlig ledelse” planter ansvaret for, at så mange bukker under, hos lederne.

Udlægninger som “der er noget i vejen med dig”, “du skal være bedre til at sige fra” og “du skal udvikle dig personligt, hvis du er udsat for stress” er i virkeligheden bare med til at give dig mere stress.

Det er skræmmende forkert, og man sparker til nogen, der ligger ned i forvejen, siger Christian Ørsted og påpeger, at det faktisk er naturligt at gå ned med stress.

[box style=”1″][googlefont font=”Sanchez” size=”24px”]

Stress er et sundhedstegn og ikke et sygdomstegn. Stress er en sund og naturlig reaktion på, at man er blevet udsat for en usund belastning.[/googlefont][/box]

Læs mere hele artiklen: Ledelsesrådgiver, Christian Ørsted: “Stress er et sundhedstegn”.