Louise Dinesen i Berlingske: Christian Ørsted gør op med tre årtiers forandringsledelse

, ,

“Med Christian Ørsted forbliver vi på forkant med ledelse.”

Louise Dinesen skriver om min nye bog ‘Fatale forandringer’ i Berlingske Business.

Det er en særlig glæde at dele hendes ord her, for Louise er et af de mennesker jeg bliver bevæget og inspireret af. Som præger min tænkning om arbejdsliv, ledelse og psykologi. Som altid insisterer på ordentlighed, værdighed og det gode.

Hun skriver bl.a.:

“I en tid, hvor truslerne i samfundet tager til, og hvor lokale handlinger kan få globale konsekvenser, bevidner vi lige nu, hvordan mennesker i organisationer står sammen om at beskytte liv. I det lys er ledelsesrådgiveren Christian Ørsteds bog »Fatale forandringer«, som udgives midt i en af vor tids største globale kriser, forud for sin tid.”

Og fortsætter:

Jeg håber at vi sammen kan bidrage til levedygtige forandringer og organisationer der passer på både mennesker og resultater.

“Christian Ørsted giver os håb i en tid præget af trusler. Vi lærer, at værdighed og relationer ikke er noget, som bor gemt i menneskerettighedserklæringer, i HR-afdelinger, i en støvet arbejdsmiljøenhed eller til et arrangement, hvor ansatte skal udpege, hvilket dyr de ser sig selv som.”

 

Tak Louise!

“Relationer og menneskets grundlæggende værd er noget, som vi må gøre os umage med hver dag, hvis vi vil sikre levedygtige forandringer.”

Læs hele artiklen i Berlingske (ingen paywall)